Over ons

WIE ZIJN WIJ?
Elixzer Media is opgericht door een team professionals met jaren ervaring in het webdesign en marketing vak. Wij zagen de vraag naar makkelijk beheersbare, kwalitatieve websites stijgen; tegenwoordig komt u er als bedrijf niet mee weg om geen website te hebben. Zelfs de oudere kleine bedrijven zien potentie in een goede aanwezigheid op het web.

UW WEBSITE IS UW NIEUWE VISITEKAARTJE!

Dit komt mede door de smartphone trend; het is tegenwoordig makkelijker dan ooit om overal en altijd het web op te kunnen. Waar u ook bent en wat u ook nodig hebt; u kunt het direct vinden via uw smartphone. Daaruit ontstaat de drang van bedrijven om zich op het web te profileren. Maar tevens hebben we te maken met een economische crisis en hebben veel ondernemers het budget niet om een volledige website te laten ontwerpen en bouwen. Op deze vraag spelen wij in; wij bieden iedereen de professionele kwaliteit en flexibiliteit van een eigen website tegen een laag vast maandbedrag.

Het is niet langer nodig om meteen een smak met geld neer te leggen voor een website, met Elixzer Media krijgt u dezelfde kwaliteit voor een minimale investering.


WAT DOEN WIJ VOOR U?

STAP 1. Iedereen kan een offerte aanvragen via ons online formulier. U maakt de keuze of u per maand wilt betalen of de website in een keer afneemt. In plaats van een eenmalige hoge factuur werkt Elixzer Media namelijk ook met een abonnement; u kunt kiezen tussen Website per maand en Website in een keer. Bij Elixzer Media Standaard betaald u 29 euro per maand*.

In beide keuzes krijgt u een uniek webdesign naar uw smaak, telefonische support en een nieuwsbriefmodule zodat u makkelijk kunt communiceren naar uw klanten.

STAP 2. Zodra de offerte aanvraag bij ons binnenkomt nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op om door te nemen wat u precies wilt en krijgt een indicatie over wanneer uw website klaar is.

STAP 3. Vanaf dat moment kunt u zelf aan de slag; u kunt de website gaan vullen en/of aanpassen.

STAP 4. Verder hoeft u zich alleen druk te maken over de inhoud van uw webpagina; alle technische ondersteuning zoals beveiliging en het up-to-date houden van de webtechnieken doen wij achter de schermen!


WAT KUN JE ER MEE?
Met een Elixzer Media website kunt u gemakkelijk statische pagina’s aanmaken, categorieën en berichten. U zou het kunnen gebruiken als nieuwssite, weblog, fotoboek, online visitekaartje of allemaal tegelijk! Een paar mogelijkheden;

– Een website voor uw band om mp3’s en video’s te promoten, in contact te komen met fans en boekers
– Een website voor uw onderneming met uw diensten, referenties, contactinformatie
– Een website voor uzelf met uw CV, een fotoalbum, een weblog
– Een website over uw eigen interesse of hobby met verhalen, foto’s, video’s enzovoorts!

Eigenlijk is er dus weinig dat u er niet mee kan! Echter functionaliteit zoals een community, een forum of een webwinkel vereisen hele andere dingen. Vraag hiernaar bij uw offerte aanvraag.

Stuur mij vrijblijvend een offerte

Wilt u ook een professionele website voor een laag bedrag per maand? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het formulier hiernaast.

We begrijpen namelijk wel dat u ook eerst even wilt nadenken alvorens u een website aanschaft. We snappen ook dat u graag bij verschillende aanbieders wilt vergelijken.

Contact gegevens

Bel mij terug

Wilt u meer informatie over het laten maken van een website, webshop of onderhoud?

Laat hier uw nummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Elixzer Media is Partner van Travelspiration.blog
Elixzer Media is Partner van ReizenZoeken.nl