Responsive design

Responsive design

De meeste van jullie zullen het al wel weten; mobiel internet is hot. De laatste paar jaar heeft iedereen een smartphone op zak en is de term “informatie tijdperk” toepasselijker dan ooit. Waar je ook bent, wat je ook nodig hebt, binnen no-time heb je de informatie op je mobiel. Dit is het uitgelezen moment om jouw bedrijf ook kenbaar te maken via het mobiele web, voorheen was dit altijd een dure investering in smartphone-apps bouwen, voor iPhones, voor Android, voor BlackBerry voor tablets. Vandaag de dag hoeft dit niet meer!

Via nieuwe webtechnieken zoals HTML5 en CSS3 kunnen we een website voortaan zo opbouwen dat deze zich aanpast aan de grootte van je scherm. Zo wordt je eigen website in één klap beschikbaar op alle mogelijke apparaten. Zie het voorbeeld hieronder, rechts is de website op een telefoon, dan een tablet, laptop en een reguliere pc. Zoals je kunt zien blijft het dezelfde website, dezelfde stijl maar aangepaste navigatie en vormgeving. Dit geeft je de mogelijkheid om je website af te stemmen op het gebruik; als iemand jouw website op zijn mobiel bezoekt, zal er eerder gezocht worden naar contact informatie, een telefoonnummer, adres of route. Als dezelfde website via een tablet of pc bezocht wordt, heeft de bezoeker waarschijnlijk meer tijd om je bedrijf te leren kennen, en heb je de ruimte om sfeerbeelden, beschrijvende teksten en acties te plaatsen.

Voorbeeld responsive webdesign

Natuurlijk kunnen wij niet achterblijven in deze techniek, en jij ook niet! Interesse? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier.

    Bel mij terug

    Wilt u meer informatie over het laten maken van een website, webshop of onderhoud?

    Laat hier uw nummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Elixzer Media is Partner van Travelspiration.blog
    Elixzer Media is Partner van ReizenZoeken.nl